Täällä ollaan edelleen pääkaupunkiseudun hulinoissa! Kostea vappu näyttäisi tänne päin Suomea tulevan ;) Olen kulkenut tänään ympäri kaupunkia ja ajatellut, tunnistaako joku minut Spring Queeniksi. Ei tietenkään, sehän olisi mahdotonta. Ajatus sinällään on kutkutteleva, että olen saattanut toimittaa useallekin vastaantulijalle tuoksujani.

Oletko sinä ajatellut, että olen saattanut kävellä vastaan kaupungilla? Uusissa stingeissäni, jotka odottavat ehkä juuri sinun haluavan uusia tilauksesi. Oletko ajatellut, että nainen kahvilassa, saattaa kulkea ilman alushousuja, juuri sinun sukkahousu-tilaustasi varten tai kulkea säähän sopimattomissa korkokengissä, vain siksi, että halusit minun käyttävän korkoja sukattomana sateisessa kaupungissa ;)

Olet saattanut nähdä minut, ehkä ohimennen ruuhkassa koskettaakin.. Onko anonyymiys kiihottavaa ja antaako se lisäpotkua mielikuvituksellesi?

Pian on jätettävä hotellin leikistä kuumentuneet lakanat taakseen ja lähdettävä matkaamaan kohti seuraavaa etappia. Puin päälleni stringit, jotka kutittelevat mukavasti juuri lauennutta häpyäni ;) Matkanteko tänään kiinnostaisi enemmän, mikäli saisin laskea tuoksuni stringiin juuri sinua varten ;)